#громадськемісце Готуємося до Великодня: де в Чернівцях купити пасочки, рибу, святкові набори й іншу продукцію?* #чернівці #chernivtsi

Готуємося до Великодня: де в Чернівцях купити пасочки, рибу, святкові набори й іншу продукцію?*

* На правах реклами

Наближається свято Великодня – час радості, спокою і злагоди, коли душі наповнюються вірою та надією. Це також час зібратися разом із рідними та близькими за святковим столом, де кожна страва несе у собі дух традицій та звичаїв. Для того, щоб це свято стало ще більш особливим і незабутнім, важливо відзначити його належно. Тож де в Чернівцях можна придбати найсмачніші пасочки, найсвіжішу рибу, а також інші необхідні святкові продукти? Давайте разом відправимося у вирій святкового шопінгу та дізнаємось, де можна знайти все необхідне для відзначення Великодня в Чернівцях.

Рибна Лавка

Морожена риба/морепродукти

На Великдень прийнято накривати святковий стіл з безліччю різноманітних страв. І якщо ви вже визначилися з переліком традиційних, радимо також урізноманітнити пасхальне меню рибними стравами. “Рибна Лавка” – магазини із широкого асортименту замороженої риби та морепродуктів у Чернівцях, які стануть ідеальним доповненням до вашого святкового меню.

У нашому магазині ви знайдете все необхідне для приготування смачних страв: від великих креветок та морських раків до ніжних філе лосося та тріски. Кожен продукт – це гарантія свіжості та якості:

– великий вибір копченої та солоної риби
– скумбрія
– хек
– морський окунь
– мойва
– лосось
– камбала
– дорадо охолоджене
– форель річкова
– тріска
– креветки
– мідії
– морський коктейль
– кальмари

Пориньте у світ рибної екзотики та насолоджуйтеся смаком моря прямо на вашому столі на Великдень. Наші консультанти завжди готові допомогти вам з вибором та порадити найкращі способи приготування. Нехай ваше свято буде сповнене ароматами та смаками моря!

У “Рибній Лавці“ діють акції та спеціальні пропозиції, які дозволять вам зробити покупки ще вигідніше. Потіште себе та своїх рідних корисною та смачною продукцією

Завітайте до магазинів “Рибна лавка” сьогодні, щоб насолодитися справжньою свіжістю моря прямо у ваших домівках:
м. Чернівці вул. Головна 148 (р-н кінотеатру ім. І.Миколайчука).
м. Чернівці вул. Руська 248-Б

Деталі за тел. 095 852 76 92, або @rybna.lavka_chernivtsi

Готуємося до Великодня: де в Чернівцях купити пасочки, рибу, святкові набори й іншу продукцію?*

KITCHEN/Ліпили Місили

Нема часу випікати паску? Хвилюєтеся, що великодня випічка не вдасться? Відкиньте ці турботи, вправні пекарі та кухарі KITCHEN виконають усе замість вас. А ви лише не забудьте заїхати забрати свої смаколики! Напередодні свят тут можна замовити:

• Крафін маковий з мигдалевим франджипаном – 250 грн (500г)
• Паску з бельгійським шоколадом – 400 грн (500г)
• Паску з узбецьким ізюмом та журавлиною – 320 грн (500 г)

Звісно, традиційно на вітринах є великий вибір тортів та меренгових рулетів.

Не панікуйте, що KITCHEN частуватиме вас лише солодким. Окрім десертів і тематичної випічки, тут пропонують й іншу продукцію власного виробництва. Зокрема авторське збалансоване меню для сніданків, обідів та вечерь. Не переймайтеся, що страви можуть зіпсуватися: у KITCHEN можна обрати як готову, так і заморожену продукцію. У асортименті завжди є пельмені та вареники, сирники, хінкалі, млинці, голубці, лазанья.

Сильна сторона виробництва – авторська рецептура страв. А це означає, що вони справді смакуватимуть, адже їх готують не за стандартними рецептами, а за детально продуманими та протестованими. Уся продукція бренду ліпиться вручну або виконується на сучасному обладнанні, тому виходить такою ж смачною, як у мами. Звісно, не менше впливає на якість їжі те, що кухарі використовують лише ретельно відібрані безпечні та свіжі інгредієнти.

Що ж, гайда замовляти страви до святкового столу!

Звертатись за адресою:
м. Чернівці, вул. Головна, 265-А (ТРЦ “Depot”, 3 поверх)
Т. 050 103 28 37
Сторінка в інстаграм – @kitchen_chernivtsy, www.kitchy.com.ua

Chef Arts School

Chef Arts School у Чернівцях – це не просто школа для тих, хто мріє про кар’єру в гастрономічному світі. Це особливе місце, де мистецтво кондитерської майстерності оживає в кожному десерті. З багатою історією та багатим досвідом, Chef Arts School відома своєю винятковою якістю та креативністю.

Цього року Chef Arts School вирішила порадувати своїх клієнтів унікальним десертом до свята Великодня. Їхні панеттоне – це справжній шедевр кондитерського мистецтва, виконаний із найкращих інгредієнтів та з любов’ю до деталей. Ця випічка стане справжньою прикрасою святкового столу.

Що робить панеттоне Chef Arts School таким особливим? Це не просто хлібець з сухофруктами. Це витвір мистецтва, кожен шматочок якого просочений ароматом та смаком свята. Золотиста скоринка, ніжна структура тіста та ароматні додатки – усе це робить панеттоне справжнім дивом для смакових рецепторів.

Отже, якщо ви шукаєте щось особливе для свого пасхального святкового столу, панеттоне від Chef Arts School – це саме те, що потрібно.

Звертатись можна за телефоном: +38 (099)178-52-30
Місце видачі – м.Чернівці, вул. Фастівська, 30а
Дата видачі – 2 травня
chef_arts_school_cv

Сьогодні, 13:10

Коментарів 0 Переглядів 116

ДЖЕРЕЛО