Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Ізраїль атакували десятки ракет із Лівану – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Ізраїль атакували десятки ракет із Лівану #чернівці #chernivtsi

Ізраїль атакували десятки ракет із Лівану

Увечері 12 квітня Ізраїль зазнав масованої ракетної атаки – з Лівану було випущено десятки ракет. У мережі публікують відео удару.

У прес-службі Армії оборони Ізраїлю повідомили, що приблизно 40 випущених із Лівану ракет дісталися ізраїльської території, частина перехоплена системою ППО або впала в пустельній місцевості. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих.

“Раніше сьогодні ввечері система повітряної оборони ЦАХАЛу успішно перехопила два БПЛА “Хезболли” з вибухівкою, які перетнули територію Лівану на територію Ізраїлю… За останні кілька годин ЦАХАЛ завдав ударів по низці місць на півдні Лівану, щоб усунути загрозу”, – також ідеться в повідомленні.

Як пише ізраїльське видання The Times of Israel, відповідальність за удар по Ізраїлю взяла на себе “Хезболла”. Угруповання стверджує, що випустило “десятки” ракет по позиціях ізраїльської артилерії.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 22:45

Коментарів 0 Переглядів 38

ДЖЕРЕЛО