#громадськемісце Намагався перетнути кордон з фальшивими документами: на Буковині поліцейські викрили порушника #чернівці #chernivtsi

Намагався перетнути кордон з фальшивими документами: на Буковині поліцейські викрили порушника

На Буковині слідчі поліції повідомили про підозру чоловіку у використанні підроблених документів

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції викрили жителя Івано-Франківської області, який пред’явив прикордонникам фальшиві документи для виїзду за кордон. Відповідно до чинного законодавства, за вчинення таких протиправних дій передбачене покарання до п’яти років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що у лютому цього року у селі Дяківці на міжнародному пропускному пункті “Дяківці-Раковець“ 27-річний житель Коломиї надав прикордонникам підроблені документи. Зокрема, довідку військово-лікарської комісії про зняття з військового обліку призовників та паспорт громадянина України для виїзду за кордон, де були внесені неправдиві відмітки про оформлення виїзду на постійне проживання до Канади.

Під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 15:45

Коментарів 0 Переглядів 120

ДЖЕРЕЛО