#громадськемісце “Написав рапорт на переведення в гарячі точки”. На Буковині попрощалися з Героєм Олегом Сапожніковим #чернівці #chernivtsi

"Написав рапорт на переведення в гарячі точки"

На Буковині сьогодні попрощалися з відважним Героєм Олегом Сапожніковим.

Про це повідомляє Новодністровське радіо.

Солдат, радіотелефоніст стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А4069 Олег В’ячеславович Сапожніковим загинув внаслідок мінометного обстрілу та штурмових дій ворога поблизу н. п. Терни Краматорського р-ну Донецької області. З 19 березня наш земляк вважався безвісти зниклим, у родини жевріла надія, проте не судилося – боєць повернувся на щиті, йому навічно 41.

Олег проживав у Новодністровську останніх декілька років. Громада міста віддала шану загиблому Герою на скорботному мітингу 27 травня на Центральній алеї біля Герба.

“Олеже, ми дякуємо тобі за найвищу жертовність, за твій патріотизм, за любов до рідної землі, за захист нашої країни і за захист кожного з нас. Ми в вічному боргу перед тобою, твоїми рідними. – сказала міський голова Наталя Цимбалюк. – Дорога родино, я висловлюю щирі співчуття від нашої громади. Ніщо не загоїть ваші рани та біль. Ми дякуємо матері за такого сина. Він справжній Герой. Ми дякуємо йому і Вам за наше сьогодні, за наше майбутнє, за нашу країну, за те, що наші діти не будуть жити в рабстві. Вічна пам’ять і слава Герою-захиснику Олегу“.

Спогадом про полеглого воїна поділився волонтер Валерій Самусь:

“Кляті рашисти забрали ще одне життя: забрали життя сина, чоловіка, батька, брата, побратима. Маючи за плечима 4,5 роки АТО/ООС, із перших днів повномасштабного вторгнення російських фашистів в Україну став на захист держави. Він написав рапорт, щоб його перевели у гарячі точки, туди, де був потрібен його досвід. Олег був праведним воїном, скромним, толерантним. На жаль, сьогодні ми говоримо все в минулому часі, але Олег загинув для того, щоб у нас було майбутнє. Слава і вічна шана тобі, Царство Небесне в оселях праведних“.

Після скорботного мітингу траурний кортеж направився у м. Чернівці, звідки родом полеглий захисник.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 13:03

Коментарів 0 Переглядів 138

ДЖЕРЕЛО