Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Наступ Росії у Харківській області: з’явилася заява Зеленського – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Наступ Росії у Харківській області: з’явилася заява Зеленського #чернівці #chernivtsi

Наступ Росії у Харківській області: з'явилася заява Зеленського

Російські війська спробували розширити операції проти України у Харківській області. Україна розуміє обсяг сил РФ і бачить її задум, заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 10 травня.

“Наші воїни, наша артилерія, наші дрони дають відповідь окупанту. Я вдячний кожному нашому солдату, кожному сержанту, кожному офіцеру, які саме так захищають наші позиції, як потрібно”, – зазначив він.

За словами Зеленського, на Харківський напрямок додадуть сили.

“І по лінії нашого державного кордону, і по всій лінії фронту будемо незмінно знищувати окупанта саме так, щоб зірвати будь-які російські наступальні наміри”, – зазначив він.

Президент додав, що вранці та ввечері йому доповідав Головком, що він постійно на зв’язку і з міністром оборони, і все необхідне для захисту позицій України забезпечується.

“Усе залежить від стійкості наших воїнів, і кожен, хто тримає позиції зараз, зберігає позиції всієї України. Важливо, щоб партнери підтримували наших воїнів і українську стійкість своєчасним постачанням. Дійсно своєчасним. Пакунок, який справді допомагає, – це привезена в Україну зброя, а не тільки оголошення пакунка. Я дякую кожному лідеру, який сприймає ситуацію саме так”, – акцентував Зеленський.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 22:35

Коментарів 0 Переглядів 152

ДЖЕРЕЛО