Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Понад 6 мільйонів квітів: на Буковині розквітло ще одне тюльпанове поле – яскраві фото та відео – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Понад 6 мільйонів квітів: на Буковині розквітло ще одне тюльпанове поле – яскраві фото та відео #чернівці #chernivtsi

Понад 6 мільйонів квітів: на Буковині розквітло ще одне тюльпанове поле яскраві фото та відео

Під Чернівцями розквітло ще одне тюльпанове поле.

На полі у Магалі на чотирьох гектарах висадили понад шість мільйонів цибулин тюльпанів різних сортів та кольорів, пише molbuk.ua.

Як розповідає власниця поля Мирослава Мерешко, вона вагалася, чи висаджувати квіти, адже торік через холодну весну велику частину тюльпанів було втрачено.

[embedded content]

– Минулий рік став для нас випробуванням. Холодна весна і морози пошкодили частину квітів. Я вже вагалася, чи варто знову їх висаджувати. Але любов до цих квітів взяла своє. Хоч було і дуже важко, бо я сама з цим всім справляюся, зараз мені допомагає лише мама. Я повернулася до Нідерландів, закупила нові цибулини тюльпанів. У нас з’явилися багато піоновидних квітів. Додалися ще нові сорти жовтих кольорів. Їх на полі багато, адже я дуже люблю цей колір, – каже пані Мирослава.

Мирослава Мерешко зі своєю мамою

Довгі ряди тюльпанів висаджувалися спеціальною технікою, як це роблять у Нідерландах. Мирослава запрошувала нідерландських працівників.

– Я в них купляю саджанці і вони мені допомагають висаджувати. Потім висилаю фото, як вони ростуть. Бо вони теж переживали, щоб цього року погода не знищила квіти. За порадою агронома, я придбала дорогу антистресову біохімію для квітів, щоб вберегти їх від можливого холоду. Цього року квіти зацвіли неочікувано швидко. Ми оголосили, що відкриття буде з 25 квітня. А я зранку приходжу – один рядок вже розквіт, наступного дня – ще один. Тюльпани цвіли буквально на очах, – каже власниця поля.

Вартість входу на тюльпанове цього року не змінилася: для дорослих – 150 гривень, а для дітей від трьох років – 70.

– Тут вкладено багато коштів та праці, але я щаслива, ділитися цією красою з усіма. До нас приходять багато людей, дякують. Це найбільша мотивація працювати далі. Це справа моєї душі. Я працюю тут від ранку до вечора. Можу просидіти навіть до пів дванадцятої ночі, насолоджуватися красою квітів. Це краса, якою я заряджаюся на цілий рік, – каже власниця поля.

Після цвітіння тюльпанів на полі з’явиться нова локація – астильби, півонії, і згодом лаванда. Астильби буде 11 сортів різних кольорів.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 17:10

Коментарів 0 Переглядів 174

ДЖЕРЕЛО