Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Смачний рецепт засолювання сала: холодний спосіб – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Смачний рецепт засолювання сала: холодний спосіб #чернівці #chernivtsi

Смачний рецепт засолювання сала: холодний спосіб

Існує кілька способів засолювання сала. Найчастіше практикується сухий варіант, коли сало у ємності пересипають сіллю. Солять сало і в розсолі. Тут уже можна вибрати гарячий чи холодний спосіб.

Як засолити сало холодним способом

Потрібно:
сало 2 кг;
вода 5 склянок;
сіль 1 склянка;
чорний мелений перець на смак;
часник до смаку;
лавровий лист на смак.

Як готувати

Починати потрібно з приготування розсолу. Для цього потрібно у воді розчинити сіль, довести розчин до кипіння та дати охолонути до кімнатної температури.

У цей час готуємо пряну суміш. Подрібнюємо лавровий лист, змішуємо його з чорним меленим перцем і додаємо подрібнений або гранульований часник.

Сало нарізаємо невеликими шматками і натираємо кожен підготовленою пряною сумішшю.

Укладаємо сало в банку або миску, заливаємо розсолом і нещільно закриваємо кришкою.

Залишаємо заготовку в приміщенні при кімнатній температурі. Сало буде готове за тиждень.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 01:15

Коментарів 0 Переглядів 52

ДЖЕРЕЛО