#громадськемісце Ці чотири знаки стануть непристойно багатими – фінансовий гороскоп на квітень #чернівці #chernivtsi

Ці чотири знаки стануть непристойно багатими фінансовий гороскоп на квітень

Квітень – час роздумів і відважних вчинків. Ті, хто ризикне і спробує щось нове, виграє.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Першим буде той, хто не сидить склавши руки і не чекає кращого часу для дій, – говорить астрологиня. – Обіцянки часто залишатимуться просто словами. Проте бажання досягти успіху не зникатиме. 8 квітня відбудеться повне сонячне затемнення. До цього часу не варто купувати смартфони та комп’ютери. Відкладіть на середину місяця придбання електромобіля чи нерухомості. Люди прагнутимуть визнання й високих заробітків. Особливо успішними стануть Тельці, Терези, Скорпіони та Водолії. Ці чотири знаки стануть непристойно багатими”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Аналізуватимете минуле, з цікавістю зазиратимете у майбутнє. Задумаєтеся над тим, щоб придбати земельну ділянку і почати будівництво. Настав час змін. Дійте так, як підказує серце.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Час позбавитися шкідливих звичок. Ваші наміри будуть підтримані зірками. Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно внесіть корективи у планування свого бізнесу на майбутнє. Потурбуйтеся про надійність збереження заощаджень.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдалий час, аби завести домашнього улюбленця. Не проганяйте цуценя чи кошеня, яке з’явиться на вашому порозі. Разом з ним у ваше життя прийдуть успіх та багатство.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань. Уникайте кредитів. Виникнуть проблеми з їх погашенням. Відкладіть придбання смартфонів. Вони не служитимуть довго.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не варто давати заставу за нерухомість та авто. Гроші будуть втрачені. Щоб заробити додаткову копійку, затримайтеся допізна на роботі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Від подій цього місяця залежатиме ваше найближче майбутнє. Не дозволяйте собі лінуватися. Шукайте додаткову роботу, навчайтеся та удосконалюйте свої професійні знання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Гроші йтимуть до вашої кишені. Не спішіть витрачати їх на необдумані покупки чи позичати комусь із друзів. Збільшуються витрати на транспорт. Обирати нове авто краще в кінці місяця.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Багато справ доведеться перенести. Опустите руки через песимістичні новини. Не треба здаватися. Частину заробленого віддайте на благодійність. Ваші друзі збиратимуть кошти на медикаменти та автомобілі для армії. Підтримайте ініціативу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Годі очікувати на слушний момент. Створюйте самі сприятливі умови для здійснення задуманого. Життя готує для вас особливу винагороду.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Перед вами відкриватимуться будь-які двері. Поки інші шукатимуть світло в кінці тунелю, ви вправно досягатимете висот. Бажано перенести косметичні процедури. Вони викличуть алергію.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вам щаститиме у будь-якій справі. Тож не відкладайте свої плани, а беріться за роботу, за яку більше заплатять. На вас чекають процвітання та успіх.

Риби (21 лютого – 20 березня)

До вас липнутимуть гроші і привабливі пропозиції. Шукайте роботу своєї мрії. Відкриєте у собі талант, про який не здогадувалися.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 23:20

Коментарів 0 Переглядів 119

ДЖЕРЕЛО