#громадськемісце У Чернівцях провели майстерклас з 3D-друкування – фото #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях провели майстерклас з 3d друкування фото

Вчора, 17 квітня, у Чернівцях Резиденція молоді організувала майстерклас із друкування на 3D-принтері. Спікером був Максим Суховерський.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Він пояснив студентам моделювання фігурок у додатку Tinkercad.

“Я ніколи не даю студентам повторювати за мною щось, бо тоді в них не буде бажання творити щось своє. Я їм показую, які є інструменти, як їх можна використовувати. Після цього студенти мають певну базу, створюють свою фігурку, яка відображає їх ідею”, — розповідає Максим Суховерський.

Під час майстеркласу учасники спочатку робили 3D-фігурку у додатку на комп’ютері, згодом її друкували. Як пояснює адміністраторка Резиденції Марина Перцовська, одна фігурка друкується до 10-15хв. Самі 3D-принтери молодіжному центру передала громадська організація. Подібні майстеркласи проводять для молоді, щоб навчити їх 3D-моделюванню.

“У нас є постійні відвідувачі таких заходів, сьогодні було 3 учасників, які на кожен майстерклас приходять. На жаль, ми робимо це не дуже часто, бо це займає певний час і потрібно закупляти матеріали власним коштом”, — каже Марина Перцовська.

За словами Марини, відвідувачам це дуже подобається, і вони завжди запитують, коли буде новий майстерклас.

Авторка: Ірина Маціборська

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 18:40

Коментарів 0 Переглядів 30

ДЖЕРЕЛО