Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Ухвалили закон про мобілізацію: як голосували нардепи з Буковини – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Ухвалили закон про мобілізацію: як голосували нардепи з Буковини #чернівці #chernivtsi

Ухвалили закон про мобілізацію: як голосували нардепи з Буковини

30 нардепів із числа тих, що були присутніми у парламенті і брали участь у голосуваннях 10 квітня, проігнорували внесення правок до закону про мобілізацію, що був ухвалений в цілому сьогодні, 11 квітня. У списку також депутати з Буковини.

Про це свідчать результати поіменного голосування Верховної Ради.

“30 народних депутатів (7% від актуального складу ВРУ) “випарувались” і не підтримали законопроєкт про посилення мобілізації. Водночас ці нардепи були присутні та голосували “за” розгляд інших питань порядку денного або ж їх особисті картки були у слотах робочих місць, але “не голосували” (жодні дії з ними не відбувалися)”, – йдеться у повідомленні Рух Чесно.

Народна депутатка з Буковини від “Слуги народу” Олена Лис була відсутня під час голосування.

Утрималися від голосування нардепи з Буковини від “Слуги народу” Григорій Мазурашу та Валерій Божик.

Нардеп від “Слуги народу” Максим Заремський проголосував за ухвалення закону про мобілізацію.

Народні депутати з Буковини Максим Павлюк та Василь Козак не голосували за закон про мобілізацію.

У списку серед тих, хто був відсутній під час голосування закону про мобілізацію, є нардеп “Батьківщини” Іван Крулько. Він замість участі у роботі парламенту поїхав до Чернівців на звітно-виборну конференцію Чернівецької обласної парторганізації ВО Батьківщина.

Верховна Рада 283 голосами “за” ухвалила в цілому урядовий законопроєкт про зміни щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку (№10449). Під час цього голосування лише один депутат ВРУ проголосував “проти” — колишній “слуга”, а наразі позафракційний мажоритарник Гео Лерос, а 49 нардепів “утримались”. Фракція “Європейської солідарності” єдина не дала жодного голосу “за”.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 20:00

Коментарів 0 Переглядів 228

ДЖЕРЕЛО