#громадськемісце Ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях, є пошкодження #чернівці #chernivtsi

Ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано Франківській та Львівській областях, є пошкодження

Фото ДСНС ілюстативне

Міністр енергетики України Герман Галущенко повідомив, що цієї ночі ворог атакував енергетичну інфраструктуру країни у трьох областях. На одному з об’єктів поранено начальника зміни – енергетик отримав контузію.

Про це повідомляє Міненерго.

За словами Галущенка, є пошкодження обладнання.

Зокрема, атаковані об’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській, Львівській областях.

Наслідки атак уточнюються. Триває робота над їх ліквідацією.

Також вранці над Дніпропетровською областю сили ППО знищили 13 ракет – у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградському районах. В області пошкоджено два енергооб’єкти.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram

У Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об’єкти. Сталося кілька займань. Поранений 39-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Є перебої з водопостачанням на Криворіжжі.

Окрім цього, ввечері та вночі агресор продовжував гатити по Нікопольщині. Тричі обстріляв район з артилерії та 4 рази вдарив БпЛА.

Найбільше дісталося самому Нікополю. Постраждала 82-річна жінка. Пошкоджені 7 п’ятиповерхівок, ринок, понад 10 магазинів, адмінбудівля, салон краси.

Гучно було й у Червоногригорівській та Марганецькій громадах. В останній побите авто. Обстеження уражених територій триває.

Через обстріли Марганецької громади, які сталися напередодні, без електропостачання залишилося 2 села. Це 600 абонентів. Фахівці лагодять мережі.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 08:20

Коментарів 0 Переглядів 184

ДЖЕРЕЛО