Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
За 3 місяці на Буковині трапилося 140 пожеж внаслідок паління трави, є загиблий чоловік – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце За 3 місяці на Буковині трапилося 140 пожеж внаслідок паління трави, є загиблий чоловік #чернівці #chernivtsi

За 3 місяці на Буковині трапилося 140 пожеж внаслідок паління трави, є загиблий чоловік

За три місяці на Буковині трапилося 140 пожеж внаслідок паління сухої трави, є загиблий чоловік.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

Останнім часом пожежі на відкритій території рятувальникам доводиться ліквідовувати щодня. Попри постійні застереження, громадяни далі спалюють сухостій, прибираючи свої земельні ділянки.

Найстрашніше, що окрім шкоди довкіллю, загорання на відкритій території вже спричинили смертельні наслідки: на пожежі сухої трави учора загинув чоловік. Ще одна буковинка травмувалася раніше під час спалювання сміття.

“Рятувальники вкотре наголошують про небезпеку пожеж сухої трави та закликають громадян не легковажити дотриманням правил пожежної безпеки. Шановні буковинці! Будьте вкрай обережними у поводженні з відкритим вогнем, не розпалюйте багаття біля будинків та садиб, не залишайте без нагляду розведене багаття. Спалювання сухої трави — це злочин, котрий несе за собою адміністративну відповідальність.
Дбайте про довкілля та власну безпеку, а у разі пожежі невідкладно телефонуйте за номером 101″, – повідомили у ДСНС.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 17:55

Коментарів 0 Переглядів 101

ДЖЕРЕЛО