#громадськемісце Завтра у Чернівцях попрощаються з колишнім багаторічним посадовцем міськради Володимиром Пулинцем #чернівці #chernivtsi

Завтра у Чернівцях попрощаються з колишнім багаторічним посадовцем міськради Володимиром Пулинцем

Завтра, 30 березня, у Чернівцях попрощаються з багаторічним посадовцем Чернівецької міської ради Володимиром Пулинцем.

Про це повідомив Олексій Каспрук у Facebook.

Початок прощання о 12:00, панахида – 12:20, похорон о 13:00.

“Прощання з Володимиром відбудеться завтра на кладовищі по вул. Зеленій. Сектор 36, ряд 15. Орієнтир: боковий вхід з вулиці Зеленої, навпроти входу на єврейський цвинтар”, – написав Олексій Каспрук.

Володимиру було 64 роки.

Він навчався у середній школі №5 у Чернівцях. Закінчив Чернівецький університет: з відзнакою математичний факультет, потім економічний факультет.

Він був одним із перспективних молодих науковців. Також працював першим секретар Ленінського райкому комсомолу. Був одним із засновників молодіжних наукових бюро та перших молодіжних підприємств.

З 1989 року до 1993 року працював на підприємстві “Імпульс” – від начальника відділу до директора. Потім працював на різних підприємствах.

З 2004 по 2012 роки працював у Чернівецькій міській раді, зокрема був начальником управління соціально-економічного розвитку міста, заступником директора департаменту економіки. Володимир Пулинець доклав чимало зусиль для розвитку у місті малого і середнього підприємництва, налагодження економічних відносин із міжнародними партнерами, розвитку креативних індустрій.

З 2014 по 2018 року був начальником патронатного відділу Чернівецької міської ради.

Двічі обирався депутатом районної ради та двічі — депутатом Чернівецької міської ради.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 17:41

Коментарів 0 Переглядів 166

ДЖЕРЕЛО