#громадськемісце Зеленський висловився про нічну атаку РФ: понад 50 ракет і більш як 20 “шахедів”, Путін – нацист #чернівці #chernivtsi

Зеленський висловився про нічну атаку РФ: понад 50 ракет і більш як 20 "шахедів", Путін нацист

Фото: Зеленський у Facebook

Президент Володимир Зеленський, коментуючи атаку РФ в ніч на 8 травня, заявив, що лише нацист здатен та такий злочин в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. За його словами, Росія випустила понад 50 ракет і більш як 20 “шахедів” по Україні.

Про це написав Зеленський у Facebook.

“Масований ракетний удар нациста Путіна в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Понад 50 ракет і більш як 20 “шахедів” по інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Київській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. Усі необхідні служби вже працюють на місцях, ліквідовуючи наслідки терору. Весь світ має чітко розуміти, хто є хто. Весь світ не має права дати ще один шанс нацизму”, – йдеться у дописі президента.

Нагадаємо, у ніч на 8 травня РФ атакувала об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано- Франківській та Вінницькій.

Уночі 8 травня російські окупанти атакували три теплоелектростанції ДТЕК, серйозно пошкодивши обладнання.

Російські окупанти під час нічної ракетної атаки пошкодили об’єкт критичної інфраструктури, 13 житлових будинків та десятки гаражів у Кіровоградській області, поранення дістала дитина, є влучання і у Полтавській області.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 09:37

Коментарів 0 Переглядів 215

ДЖЕРЕЛО