Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Зоозахисниця з Чернівців закликала допомогти у догляді за безпритульними тваринами – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Зоозахисниця з Чернівців закликала допомогти у догляді за безпритульними тваринами #чернівці #chernivtsi

Зоозахисниця з Чернівців закликала допомогти у догляді за безпритульними тваринами

Зоозахисниця із Чернівців Анна Пелепчук закликала усіх небайдужих підтримати волонтерів, які рятують безпритульних тварин.

Допис вона опублікувала на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Вона запросила всіх, хто має таку можливість і бажання, стати частиною команди допомоги безхатнім тваринам.

“На жаль, у нашій країні війна і безліч покинутих тварин в різних містах України. Дівчата нашої організації Аnimal helpers рятували багато тварин зі сходу, евакуювали, надавали допомогу на місці. Багатьох цуценят вивезли з Херсону в Чернівці, де вже знайшли їм сім’ї. Багато хто хоче допомагати, але не знає як. А допомога потрібна завжди – як фінансова, так і фізично.

Ви можете приходити допомагати доглядати, вигулювати собачок у центрі стерилізації, що на Південно-Кільцевій 47. Там собачки завжди раді будуть із вами потішитись на місці вигулу, вони дуже потребують уваги. Можете допомогти їм кормом, можете, йдучи вулицею, нагодувати тваринку, яка просто сидить і чекає, коли її хтось нагодує. Можна зробити репост інформації, опублікованої нашими зоозахисниками, – це теж велика допомога”, – пише Анна Пелепчук.

Вона розповіла, що багатьох тварин збивають автівки, які навіть не зупиняються, щоби надати тварині допомогу. Потім зоозахисники їх підбирають і відносять до ветклініки. Відповідно, за лікування та догляд треба платити, і коштів уже не вистачає.

“Насправді в нас величезні борги в клініках через щоденні звернення по безхатніх тваринах. Але я скажу так: ви, головне, врятуйте, а гроші знайдуться. Хто ж, як не ми, повинні надати їм допомогу? Чужих тварин не буває. Вони всі – наші чотирилапі друзі. Тому дуже прошу: хто має бажання долучитися до доброї справи, допомогти фінансово, – будемо дуже вдячні”, – закликала зоозахисниця.

Як допомогти, особисто я і наші хвостаті друзі залишаю посилання на банку моно і карту приват і нехай Ваше добро завжди повертається.

Посилання на монобанку тут

mufffin.kitty@gmail.com PayPal

5168742721824104 (Приват)

Читайте також: У Чернівцях у центрі стерилізації можна обрати собі домашнього улюбленця

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 23:12

Коментарів 0 Переглядів 67

ДЖЕРЕЛО