#громадськемісце “Зроблено в Україні”: у Чернівцях проводять консультації для мікро та малого бізнесу #чернівці #chernivtsi

"Зроблено в Україні": у Чернівцях проводять консультації для мікро та малого бізнесу

В офісі “Зроблено в Україні“ підприємці отримують консультації щодо розвитку мікро- та малого бізнесу.Такою можливістю вже скористався Тарас Ткачук. Він разом із дружиною – власники кафе-пекарні Boulangerie 33 у Чернівцях.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

Підприємці вирішили розширити власну справу.

Вони звернулися до офісу “Зроблено в Україні“, де фахівці роз’яснили їм умови отримання мікрогранту в рамках урядової програми єРобота “Власна справа“ та допомогли із складанням бізнес-плану, пояснили як завантажити бізнес-план, подати документи через Дію.

У результаті, Тарас Ткачук подав заявку на отримання мікрогранту і очікує співбесіди.

За кошти гранту підприємець планує придбати нове обладнання, що дозволить збільшити швидкість виробництва та покращити якість продукції.

Центр роботи з мікро- та малим бізнесом “Зроблено в Україні“ працює у Чернівецькій філії Чернівецького обласного центру зайнятості за адресою: м. Чернівці, вул. Воробкевича, 37.

“Тут підприємці можуть отримати інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів, написанні бізнес-планів, подачі документів на гранти та інші програми підтримки малого і мікробізнесу. Зокрема, для них доступні: гранти “Власна справа“, гранти для ветеранів, ветеранок, їхніх дружин та чоловіків, компенсація за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю, компенсації за працевлаштування внутрішньо-переміщених осіб, ваучери на навчання працівників, програми навчання та перенавчання у Центрах профтехосвіти, кваліфікована допомога із пошуком та підготовкою кадрів та інші”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 16:40

Коментарів 0 Переглядів 143

ДЖЕРЕЛО