#громадськемісце На благодійному вечорі в Львові зібрали менше грошей для ЗСУ, ніж витратили на оренду #чернівці #chernivtsi


На вечірці було 150 бізнесменів та блогерів, кожен з них задонатив на ЗСУ всього по 600 гривень

У Львові журнал “Пʼємонт” провів благодійний вечір “Нескорені” для ЗСУ, але учасники зібрали втричі менше, аніж витратили на оренду приміщення. Всього під час заходу задонатили 115 тисяч гривень на 7 FPV дронів, коли там були присутні близько 150 бізнесменів та блогерів.

Про це пише видання Lviv.Media.

Розважали їх Андрій Кіше, Наталка Карпа та гурт “Рандеву”.

Одна з власниць журналу Марта Кавецька послалася на “комерційну таємницю”, не розкривши суму організації вечірки. Утім, як стало відомо, лише оренда залу коштувала близько 7 тисяч доларів, але є знижка, якщо захід благодійний.

У Lviv.media підрахували, що в середньому кожен учасник вечірки задонатив близько 600 грн. За їхніми даними, лише вартість оригіналів жіночих сумок, які можна було побачити на вечорі, сягає від $1 до 5 тисяч доларів.

“Результат благодійного заходу — на рівні шкільних ярмарків та сільських зборів”,– зазначили у Lviv.media.

Водночас Марта Кавецька сказала, що: “Це виключно були донати гостей з їхніх можливостей. Ми робимо подію зі свого журналу, а додаємо до кожної якусь благодійну складову”.

На благодійному вечорі в Львові зібрали менше грошей для ЗСУ, ніж витратили на оренду

На благодійному вечорі в Львові зібрали менше грошей для ЗСУ, ніж витратили на оренду

ДЖЕРЕЛО