#громадськемісце Обіцяють бронь від мобілізації: в ЧТУ шукають водіїв та слюсарів #чернівці #chernivtsi

Бронювання дає можливість відстрочки від мобілізації на шість місяців з можливістю її продовження

Чернівецьке тролейбусне управління має потребу у водіях тролейбусів та автобусів, а також персоналу, що здійснює ремонт та технічне обслуговування рухомого складу підприємства. Працівникам обіцяють бронь від мобілізації.

“Комунальне підприємство «Чернівецьке тролейбусне управління» визначено критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період (розпорядження Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) від 10.05.2023 № 343-р.). Що у свою чергу є гарантією бронювання військовозобовʼязаних працівників.

У зв’язку із мобілізацією, загострилась проблема неукомплектованості штату. Зокрема маємо потребу у водіях тролейбусів та автобусів, а також персоналу, що здійснюють ремонт та технічне обслуговування рухомого складу підприємства.

Наразі, здійснюються всі необхідні заходи пов’язані із бронюванням військовозобов’язаних працівників. З початку року вже заброньовано 103 працівника, з них водіїв та слюсарів ремонту рухомого складу – 84. Бронювання дає можливість відстрочки від мобілізації на шість місяців з можливістю її продовження”, – йдеться у повідомленні ЧТУ.

ДЖЕРЕЛО