Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівцях з 5 квітня студентів зобовʼяжуть купувати транспортні картки – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівцях з 5 квітня студентів зобовʼяжуть купувати транспортні картки #чернівці #chernivtsi

У комунальному транспорті міста студенти зможуть оплачувати проїзд виключно транспортною карткою «Студентська» З 5 квітня у Чернівцях студенти, так само як і інші особи, які користуються пільгами в транспорті, будуть оплачувати за проїзд виключно транспортною карткою «Студентська».

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду електронного квитка у громадському транспорті Чернівців.

“Просто піднесіть свою транспортну картку до валідатора, утримуйте її та дочекайтеся сигналу про успішну валідацію поїздки. Із собою обов’язково потрібно мати студентський квиток, оскільки він засвідчує право на пільговий проїзд”, – йдеться у повідомленні.

Для студентів проїзд в електротранспорті складає 6 гривень на період навчального року.

Транспортну картку «Студентська» можна придбати у водіїв тролейбусів та комунальних автобусів, а також у мережевих торгових точках міста: «Тайстра», «Нива», пекарнях&кондитерських «NikoNova».

Більше інформації: https://iqticket.com.ua/archives/1640

ДЖЕРЕЛО