Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Вибухотехніки з Буковини розміновують землі на Харківщині – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Вибухотехніки з Буковини розміновують землі на Харківщині #чернівці #chernivtsi


Поліцейські Буковини виявляють і знешкоджують боєприпаси

Співробітники відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Чернівецькій області наразі перебувають на східному напрямку, де зачищають деокуповані території від боєприпасів, якими окупанти замінували українські землі. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для зменшення кількості травмувань та загибелі військових, правоохоронців і цивільного населення, вибухотехніки продовжують виконувати свої службові обов’язки у складі Сил оборони і безпеки України. 

Наразі працюючи на замінованих полях Харківщини, поліцейські Буковини виявляють і знешкоджують боєприпаси, чим рятують життя тисячі українців.

Вибухотехніки з Буковини розміновують землі на Харківщині

У кожному їхньому русі – професіоналізм, точність і витримка, адже їхня праця полягає у пошуку і знешкодженні небезпечних «сюрпризів». Один неправильний крок може коштувати життя. Тому понад усе – концентрація і зосередженість!

Вибухотехніки Буковини щодня посилено працюють над тим, щоб якомога швидше очистити кожен метр відвойованої землі та повернути українцям життя у безпеці на Батьківщині. 

Вибухотехніки з Буковини розміновують землі на Харківщині

ДЖЕРЕЛО