#громадськемісце Спортсмени з Буковини вибороли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби #чернівці #chernivtsi


Змагання відбулися на Тернопільщині

Юні спортсмени відділення вільної боротьби Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи успішно виступили на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед кадетів та кадеток U-17. Змагання відбулися у місті Збаражі Тернопільської області 25 – 28 квітня 2024 року.

Про це йдеться у дописі областної ради.

Олександра Рибак, вихованка Заслуженого тренера України Сергія Одинака, виборола золоту нагороду. Це вже другий переможний виступ юної борчині на чемпіонатах України в 2024 році. Олександра виконала норматив «Майстра спорту України» і буде представляти нашу країну на чемпіонатах Європи та світу по юніорках та кадетках.

Ще один учень Сергія Одинака – Максим Скрипник виборов бронзову нагороду чемпіонату України серед кадетів в у ваговій категорії до 71 кг, де було заявлено рекордна кількість учасників – 57 спортсменів. За підсумками змагань Максим виконав норматив «Кандидата в майстри спорту України».

Спортсмени з Буковини вибороли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби

Спортсмени з Буковини вибороли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби

ДЖЕРЕЛО