#громадськемісце На Буковині впродовж минулої доби поліцейські задокументували дві ДТП з потерпілими #чернівці #chernivtsi

На Буковині впродовж минулої доби поліцейські задокументували дві ДТП з потерпілими

У Красноїльську, внаслідок падіння з мотоцикла, травмувався 45-річний місцевий житель. Цього ж дня у Чернівцях, в результаті зіткнення мотоцикла «Spark» з автомобілем «Аudi А6», тілесні ушкодження отримали 21-річний мотоцикліст та його 17-річна пасажирка. За фактами аварій слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Наразі правоохоронці встановлюють обставини та причини дорожньо-транспортних пригод. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 28 квітня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Красноїльську. Для з’ясування обставин на місці аварії працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП. Попередньо поліцейські встановили, що 45-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Suzuki», не впорався з керуванням та допустив падіння із транспортного засобу.

У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Ще одна автопригода з потерпілими трапилася по вулиці Січових Стрільців в обласному центрі. На місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 21-річний житель села Колінківці, перебуваючи в стані сп’яніння, керуючи мотоциклом «Spark», допустив зіткнення з автомобілем «Аudi А6», під керуванням 19-річної чернівчанки.

Унаслідок аварії травмувалися мотоцикліст та його 17-річна пасажирка. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілих до лікувального закладу.

Відомості по події слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

ДЖЕРЕЛО