#громадськемісце Україна зупинить наступ рф на сході країни, коли отримає додаткові партії зброї – Зеленський #чернівці #chernivtsi

Україна зупинить наступ рф на сході країни, коли отримає додаткові партії зброї – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ зуміють зупинити наступ російських окупантів на сході країни, коли отримають додаткову зброю від західних партнерів.

Під час брифінгу президент підкреслив, що ситуація на східному фронті складна вже не перший день.

Президент наголосив, що військова ініціатива зараз в армії країни-агресора рф. За його словами, українські сили зуміють перехопити цю ініціативу за умови збільшення постачання зброї ЗСУ.

“У разі збільшення постачання зброї ми зможемо зупинити їх на сході. Там зараз у них ініціатива. Це не секрет. Нам потрібно їх зупинити та забрати ініціативу у свої руки”, — заявив він.

Зеленський додав, що західна допомога надходить на фронт через тижні та місяці після рішення партнерів про постачання зброї ЗСУ. Він зазначив, але зброя надходить, але «це не ті обсяги, які були проголосовані».

“Тільки посилення нашої армії на полі бою дасть нам змогу взяти перевагу. Треба, щоб усе приходило швидше”, — сказав президент.

ДЖЕРЕЛО