Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
За минулу добу аферисти ошукали буковинця на 23 тисячі гривень – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце За минулу добу аферисти ошукали буковинця на 23 тисячі гривень #чернівці #chernivtsi

За минулу добу аферисти ошукали буковинця на 23 тисячі гривень

Попри зручність купівлі-продажу онлайн в інтернеті існує також небезпека стати жертвою шахрайства. Так вчора, 3 квітня, 57-річний житель Чернівців, хотів придбати автомобільні диски, а натомість втратив понад 23 тисячі гривень. Дізнавачі поліції за цим фактом проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про шахрайство надійшло до співробітників Чернівецького райуправління поліції. 57-річний місцевий житель мав намір придбати диски до автомобіля, оголошення про продаж яких побачив в соціальній мережі. Чоловік зв’язався з «продавцем», який потребував передоплату. Буковинець перерахував понад 23 тисячі гривень на вказаний рахунок, після чого зв’язок з «недобросовісним продавцем» обірвався.

За цим фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

ДЖЕРЕЛО