Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Зеленський про мобілізацію: Якщо хочемо зберегти державу, то треба її відстояти – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Зеленський про мобілізацію: Якщо хочемо зберегти державу, то треба її відстояти #чернівці #chernivtsi

Президент Володимир Зеленський, коментуючи зростання мобілізації в Україні та реакцію, суспільства заявив, що якщо українці хочуть зберегти державу, то треба її відстояти.  

Про це Зеленський розповів у підході до преси разом із Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

“Що стосується мобілізації, я абсолютно тверезо на це дивлюсь, тому що мобілізація у нас триває через стан війни з першого дня.  Я бачу, що це питання є в суспільстві, безумовно, не перший день війна, але якщо ми хочемо зберегти державу, то треба її відстояти”.  

За словами Зеленського, для європейських країн важливо, щоб проросійські і російські гасла не лунали і не набирали обертів у демократичній Європі. 

Президент зазначив, що сам факт проведення Конференції з відновлення України в Берліні уже є успіхом, адже Росія наразі намагається зірвати проведення саміту миру у Швейцарії. Країна-агресор намагається зібрати країни і провести власний захід щодо війни в Україні. 

ДЖЕРЕЛО