Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівцях додали тролейбусів на маршрути, які обслуговували автобуси №11 та 12 – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівцях додали тролейбусів на маршрути, які обслуговували автобуси №11 та 12 #чернівці #chernivtsi

Відтепер інтервал між транспортом не має перевищувати 10 хвилин У Чернівцях додали пʼять тролейбусів та автобусів на маршрути, які дублюють скасовані автобусні маршрути №11 та №12. Це зробили після тижневого моніторингу пасажиропотоку. Відтепер інтервал між транспортом не має перевищувати 10 хвилин.

Про це повідомив начальник тролейбусного управління Петро Лисак, передає Суспільне.

Упродовж тижня в місті коригували графік та кількість тролейбусів й автобусів, аби запобігти перевантаженню пасажирами. Збільшили кількість тролейбусів на маршруті №8а та №6а, також додали один автобус на маршрут №23.

За словами Лисака, тепер на ділянці на вулиці Сергія Скальда, Південно-Кільцевій інтервал між транспортом не перевищує 10 хвилин. Також на ділянці Героїв Майдану їздить у проміжку від 3 до 6 хвилин.

Якщо якийсь з маршрутів буде перевантажений пасажирами, про це просять повідомляти за телефоном для звернень: +380504342989. Також у тролейбусному управлінні просять повідомляти про порушення на цих маршрутах.

ДЖЕРЕЛО