Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Як правильно вибрати асенізатор?* – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Як правильно вибрати асенізатор?* #чернівці #chernivtsi

Як правильно вибрати асенізатор?*

* На правах реклами

Принцип “обирати мудро” — доречний для будь-якої покупки, навіть якщо йдеться про асенізатори. Чи знали ви, що їхній вибір залежить як від матеріалу та розміру, так і від об’єму та міцності? Звичайно, не останнє значення має питання ціни. Для того, щоб обрати правильно — читайте нашу статтю.

Ціна

Вартість асенізатора не повинна бути єдиним критерієм. Рекомендуємо розглянути варіанти в кількох цінових категоріях. Однак не порівнюйте багато моделей, щоб не заплутатися. Достатньо визначитися із двома-трьома виробниками. Варто врахувати, що ціна може залежати від матеріалу бака.

Матеріал цистерни

Матеріал виготовлення має велике значення, насамперед він залежить від мети використання бака. Якщо ви купуєте великий асенізатор — розгляньте легкі моделі з алюмінію. Сталь — важча, така цистерна збільшить загальну вагу транспортного засобу. Пам’ятайте, що коли автомобіль завантажений і повністю обладнаний, він не може перевищувати допустиму вагу.

Асенізатори біотуалетів можуть бути виконані з алюмінію, оскільки він важить менше. Та якщо плануєте використовувати машину в роботі з каменем та іншими дрібними частками, які можуть траплятися в туалетах на подвір’ї, то краще обрати сталеві конструкції, вони міцніші та прослужать довше. Але врахуйте, що сталь вразлива до корозії, тому вона потребуватиме більшої уваги до обслуговування.

Об’єм

Під час вибору об’єму бака детально спрогнозуйте кількість використані (тобто поїздок) і, особливо, відстань маршрутів. Більший об’єм дозволяє зменшити кількість поїздок на переробні завод для очищення резервуарів. Це зменшить час в дорозі, що в кінцевому підсумку заощаджує витрати на пальне.

Автомобіль

Звісно, можна купити вакуумний автомобіль окремо або разом із баком, та все ж краще, якщо це одна конструкція. Якщо ваші маршрути не великі, вистачить і будь-якої вантажівки з плтаформою, на яку встановлюється цистерна. Це дозволить використовувати автомобіль, зокрема і для доставки біотуалетів.

Продуктивність

Перед вибором будь-якого бака поцікавтеся його доступністю та простотою використання. Зокрема, чи легко його чистити та обслуговувати, чи можна з його допомогою видаляти всі відходи? Інші додаткові функції також можуть бути важливими для вашого бізнесу. Розгляньте опції безпеки — задні робочі ліхтарі, люки, оглядові вікна та додаткові місця для зберігання.

Сьогодні, 16:35

Коментарів 0 Переглядів 83

ДЖЕРЕЛО