#громадськемісце У Чернівцях бездомні собаки потребують теплого дому і доброго серця #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях бездомні собаки потребують теплого дому і доброго серця

Фото - 0372.ua

Фото – 0372.ua

В центрі пілкуються про безпеку собак та їхніх майбутніх господарів. До адопції потрапляють лише соціалізовані тварини.

Собаки потрапляють в центр тому, що попередні господарі відмовилися від них. Всі собаки стерилізовані та мають необхідні щеплення. З деякими з собак працює професійний кінолог.

Доросла собака піддається навчанню так само, як і цуценя, потрібна любов і трохи часу щодня в перший період адаптації.

Все цікаве та найважливіше читайте у нашому Telegram

Заступниця директора департаменту транспорту ЧМР Аліна Парпауц розповідає, що надання благодійної допомоги надходить від міжнародного клубу підприємців CBG, в особі президента групи Сергія Левенця.

“Допомога надійшла зараз у вигляді палети сухих кормів. Для центру стерилізації – це є великий вклад і ми надіємось на майбутні співпраці. Хотілось ще додати те, що Департамент звернувся з ініціативною до власників ресторанних бізнесів щодо надання на безкоштовній основі залишків їжі. Центр склав договір з різними представниками бізнесів та створили графік збору харчів”. 

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber

Охочі можуть відвідати МКП “Центр стерилізації тварин”, волонтери працюють безкоштовно, тому їх розклад може змінюватись. Зазначають, що потрібно уточнювати заздалегідь час візиту.

Щоденно в центр потрапляють нові тваринки, які потребують допомоги, лікування та піклування. Кожен з бажаючих може допомогти та задонатити працівникам та підопічним тваринам.

Тварини щоденно потребують теплого дому і дбайливого ставлення, можливо, серед них є собака твоєї мрії?

Читайте також: