#громадськемісце У центрі Пітера водій, прихильник ІДІЛ, скинув у річку з мосту заповнений автобус – багато загиблих. Трагедію зафіксували відеокамери #чернівці #chernivtsi

У центрі Пітера водій, прихильник ІДІЛ, скинув у річку з мосту заповнений автобус багато загиблих

У російському Санкт-Петербурзі пасажирський автобус зірвався з моста в річку Мойку, внаслідок чого загинули семеро людей.

Вдень у п’ятницю, 10 травня, у місті Санкт-Петербурзі (росія) сталася велика смертельна ДТП. Пасажирський автобус, заповнений людьми, зірвався з мосту і впав у річку Мойку. Момент потрапив на камеру відеоспостереження, пише Діалог.

Влада та ЗМІ росії запевняють, що водій нібито “не впорався з керуванням”. Автобус, заходячи в поворот, протаранив автомобіль, що стояв, а потім вилетів з моста в річку.

Судячи з кадрів, людина, яка сидить за кермом до останнього тиснула на педаль газу. Внаслідок падіння автобус моментально пішов під воду. Людей витягали через люк у даху.

Російський ресурс SHOT запевняє, що за останніми даними, загинули 7 пасажирів автобуса. Медики не змогли їх відкачати. Попередньо, всі втратили життя внаслідок утоплення, а не травм. Водій автобуса вижив. Очевидці повідомляють, що чоловіка заарештовано. На нього порушили кримінальну справу.

Скріншот відео

Згідно з офіційними уточненими даними, 3 пасажири автобуса загинули, 4 в стані клінічної смерті, ще 2 постраждалих лікарі кваліфікують як “важких”.

Деякі російські провладні телеграм-канали пишуть, що це був… теракт. Ніби-то за кермом міського автобуса був 44-річний житель Таджикистану, якому приписують зв”язок з ІДІЛ.

ДЖЕРЕЛО