#громадськемісце Де в Чернівцях можна відпочити біля природи, поласувати свіжий шашлик і страви з мангалу?* #чернівці #chernivtsi

Де в Чернівцях можна відпочити біля природи, поласувати свіжий шашлик і страви з мангалу?*

* На правах реклами

З настанням теплих днів розпочинається сезон відпочинку на природі. Тепер, у період воєнних подій, необхідність у відпочинку стає ще більшою. Вам не обов’язково виїжджати за місто або бронювати альтанки біля водойм, щоб насолоджуватися природою. Навіть у вашому саду або міському парку можна насолодитися смачним шашликом, головне – правильно його приготувати. Якщо вам не вдається це зробити самостійно, завжди можна замовити готові страви з мангалу і зекономити час на готування, не втомлюючись від процесу та уникнувши запаху диму. Навесні ресторани та заклади міста пропонують безліч смачних м’ясних страв. Де саме можна замовити готовий шашлик, ковбаски, реберця або рибу на грилі, і де варто відпочити у Чернівцях, дізнайтеся у нашій статті.

Туристично-розважальний комплекс “Аква Плюс“

Прагнення відволіктися від шумного міського життя і насолодитися природними красами є властивим багатьом з нас. Аква Плюс – це затишний відпочинковий комплекс, який знаходиться в мальовничому куточку с. Кам’яна, за декілька кілометрів від Чернівців, працює ще з 2003-го року. Яка стала лідером в конкурсі “Народний Бренд – 2023“. Це неймовірно атмосферне місце можна і варто відвідати в будь-яку пору року – тут на вас чекають якісний різноплановий відпочинок і круте дозвілля на природі, які залишать безліч позитивних вражень! Це місце, де ви можете забути про суєту міського життя і насолоджуватися чистим повітрям, спокоєм і красою природи.

Смак шашлику

Одним із головних атрибутів відпочинку на природі є смачна їжа, особливо шашлик, приготований на вогнищі. У Аква Плюс ви зможете насолодитися ароматним та соковитим шашликом, який готується на мангалі. Вибір м’яса, від свинини до курки, зробить кожен обід незабутнім. Смачний шашлик можна поласувати в ресторані або приготувати біля берега озера. Альтанки та павільйони надають можливість насолоджуватися красою природи, не відмовляючись від комфорту.

Сімейна атмосфера

Один із головних принципів Аква Плюс – це створення затишної та дружньої атмосфери для всіх гостей. Незалежно від того, чи плануєте ви відпочинок з родиною, друзями або колегами, тут вас зустрінуть з відкритими обіймами та зроблять все можливе, щоб ваш відпочинок був найкращим. Ресторан з літньою терасою. Бенкетний зал – ідеальне місце для святкувань днів народження, весіль, корпоративів тощо. Грає жива музика.

Розваги

Крім смачної їжі та природи, Аква Плюс пропонує різноманітні розваги. Ви можете поплавати у великому басейні, пограти у волейбол, футбол або просто насолодитися спокоєм біля ставка/озера.

Отже, якщо ви мрієте про відпочинок на природі разом зі смачним шашликом та сімейною атмосферою, вам сюди. Приходьте та відчуйте справжню есенцію розкішного відпочинку у “Аква Плюс”. Це дійсно, одне із найкращих місць якісного відпочинку в Чернівецькій області протягом багатьох років.

Контакти:
с. Кам`яна, Сторожинецький р-н, Чернівецька область
Т.: +38 (097) 639-66-72, +38 (067) 372-24-85
Instagram: aqva.plus

Де в Чернівцях можна відпочити біля природи, поласувати свіжий шашлик і страви з мангалу?*

Реберня “Майстерня Смаку“

“Майстерня Смаку” — одна з перших реберень у Чернівцях, заснована ще в 2017 році. Це справжній родинний заклад з цікавим стильним інтер’єром, де завжди зустрічаються дружніми компаніями і великими родинами. Батьки ж можуть насолоджуватися смачненьким і при цьому бути спокійними за них, адже тут є дитяча кімната, яка оснащена відеоспостереженням. Це велика двоповерхова дитяча зона з аніматорами та розвагами. І оскільки ресторан позиціонує себе як сімейний, у асортименті ви не знайдете алкогольні напої та кальяни.

Розташована реберня в готельному комплексі “Алеанда“. На території якого облаштована велика стоянка, де можна зарядити електромобіль повністю за 1 годину (дуже швидка зарядка).

Головне, що приваблює усіх відвідувачів у “Майстерні Смаку“ – це страви. Шашлик у реберні “Майстерня Смаку” – це справжнє шедевр смаку. Незабутній аромат маринаду, ніжне м’ясо, пікантні прянощі – все це створює неповторний смаковий досвід. Кожен шматочок м’яса ніжно відбирається та обпалюється до ідеальної хрусткості на вугільному вогнищі. Аромат реберець, які настоюються в авторському маринаді, і стейків просто зводить з розуму! Якщо ж м’ясні пропозиції не для вас, то рекомендуємо скуштувати апетитні салати, овочі-гриль або ж поласувати вишуканими десертами.

Переваги ресторану:

• кухарі використовують тільки якісні продукти;
• власне приготування соусів зі спеціальних інгредієнтів, тіста, випічки і багато іншого;
• з понеділка по п’ятницю — кожна третя піца безкоштовна;
• в суботу-неділю на гостей чекає спеціальна страва “копчені ребра“.

До слова, насолоджуватися апетитними стравами від “Майстерні Смаку“ можна не лише в стінах закладу, а в будь-якому зручному місці, адже команда реберні готує на замовлення та організовує кейтеринг.

І основне в роботі реберні – тут все виконують з душею!

Адреса:
Чернівецька обл., с.Остриця, вул. Садова, 21 (Обʼїзна)
Т. +380983338777; +380993338777
Instagram: rebernia_maisternia

Шашличний двір

“Шашличний двір” – ідеальне місце для перезавантаження від всіх справ! Комплекс знаходиться в місті Чернівці, що є максимально зручно. Далі розглянемо детальніше.

До ваших послуг:

1. Оренда альтанок з мангалом: Справжня затишна атмосфера чекає на вас у цих альтанках. Тут ви можете насолоджуватися приготуванням смачних страв на мангалі та проводити час у компанії друзів або родини. Місткість альтанок становить від 8 до 20 осіб, що робить “Шашличний двір” ідеальним місцем для будь-якого заходу, від сімейних вечірок до корпоративних заходів. Дрова колоті, вугілля – це все можна купити тут; а шампура, диск для смаженя, решітка гриль – взяти в оренду.

2. Додаткові зручності. Шашличний двір підготував для вас все необхідне для комфортного відпочинку, включаючи паркінг, дитячий ігровий майданчик, батути, водовідведення, електрику та користування холодильником.

3. Матеріали для шашликів: Ви можете забути про справи по закупівлі дров та вугілля – тут забезпечать вас всім необхідним. Також у наявності є шампури для приготування смачних шашликів.

4. Оренда тенісного корту. Для любителів активного відпочинку тут пропонують оренду тенісного корту, де ви зможете весело і корисно провести час разом з друзями або родиною.

Працює ДОСТАВКА! В офіси, на корпоративи, дні народження та додому. Для вас “Шашличний двір” приготує найсмачніші страви. Меню закладу: як страви як в сирому так і в смаженному вигляді – шашлик із свинного ошийка, шашлик із курячого філе, реберця свинні, ковбаски, чівіпчічі, мітітеї, мисливські ковбаски, шашличні ковбаски, купати, тигрові креветки, лосось, дорадо, скумбрія, крильця курячі, картопля, овочі гриль. А особливий рецепт маринаду робить м’ясо ароматним та дуже ніжним. Якщо ж ви плануєте провести вікенд на дачі або біля річки, замовляйте доставку соковитого шашлика та апетитних гарнірів. При потребі за додаткову оплату сервірують столи скляним посудом.

На території закладу працює кафе де можливо придбати морозиво дітям, каву, чай, а також алкогольну продукцію, розливне пиво, квас, лимонад, мохіто та інше.

Тому сміливо бронюйте альтанки, щоб сповна відпочити від сьогоднішніх реалій.

м. Чернівці, вул. Південно-Кільцева, 45-А
Т. +38 099 661 57 77
Instagram: shashluk.dostavka.cv

Ресторан “Пікнік”| FloraClub

Що може бути краще за вечірній пікнік з друзями в теплій атмосфері? Якщо ви теж так вважаєте, запрошуємо вас до нас! Наш ресторан розташований у самому центрі Чернівців і гарантує душевні вечори, повні атмосфери свята та смачної їжі.

У нас є все для вашого відпочинку: вибирайте між бенкетним залом FloraClub, лаунж-баром, рестораном чи літнім майданчиком – все залежить від вашого настрою; а в літній сезон – комплекс басейнів для сімейного відпочинку

Щодо їжі – ми спеціалізуємося на шашликах, які просто тануть у роті. Наші кухарі майстерно поєднують смаки і прянощі, щоб кожен шашлик виходив на смак неперевершено. Але це не все, що ми пропонуємо: у нас є широкий вибір страв, від стейків до риби та морепродуктів, а також великий вибір напоїв, включаючи крафтове пиво та розливне вино.

Ми пишаємося тим, що вирощуємо і переробляємо м’ясо прямо тут на Буковині. Кожен шматочок м’яса підбирається з особливою увагою, а кожен шматочок шашлика – це справжній шедевр кулінарного мистецтва. Крім того, ми пропонуємо салати, закуски, гарніри, десерти та напої – все за доступними цінами.

Для тих, хто любить відпочивати у компанії – у нас є величезний вибір “дошок”. Ми також пропонуємо можливість самовивозу та доставки, щоб ви могли насолодитися нашою їжею вдома.

Ми розуміємо складну ситуацію в країні, тому нам важливо, щоб ви могли насолоджуватися моментами радості та відпочинку разом з нами.

м. Чернівці, вул. Буковинська, 41
Т. +38 050 665 6996
Instagram: restaurant_picnic

Сьогодні, 20:45

Коментарів 0 Переглядів 106

ДЖЕРЕЛО