#громадськемісце Буковинця підозрюють у викраденні автомобіля в односельця: що йому загрожує #чернівці #chernivtsi

Буковинця підозрюють у викраденні автомобіля в односельця: що йому загрожує

На Буковині 21-річного жителя Красноїльська підозрюють у викраденні автомобіля, що належав односельцю. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що до поліції звернулася 53-річна жителька Чернівецького району та повідомила, що невідома особа незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ-2106», який був припаркований біля її домогосподарства.

У результаті розшукових заходів правоохоронці встановили особу фігуранта. Ним виявився місцевий житель, який скористався відсутністю господаря автомобіля, розбив скло водійських дверцят, проник до салону та за допомогою ключів, які були в транспортному засобі, завів двигун. Після цього чоловік деякий час їздив Красноїльськом та залишив транспортний засіб у селі Стара Красношора.

Відтак, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині взяли під варту чоловіка, який обкрадав дачні будинки та привласнив собі чужий трактор.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО