#громадськемісце На двох вулицях у Чернівцях перекриють рух транспорту: де та скільки триватимуть обмеження #чернівці #chernivtsi

На двох вулицях у Чернівцях перекриють рух транспорту: де та скільки триватимуть обмеження

У Чернівцях на двох вулицях перекриють рух транспортних засобів. Обмеження пов’язані із проведенням робіт по заміні аварійних опор.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

Так, 29 березня з 9:00 до 16:00 повністю обмежать рух транспорту по вулиці Л. Кобилиці. Йдеться про ділянку дороги від вулиці О. Тихого до вулиці Ольжича.

Так само через заміну аварійних опор 1 квітня з 9:00 до 16:00 частково перекриють рух транспорту по вулиці Галицький шлях, 4-В.

Нагадаємо, раніше ми писали, що через капітальний ремонт вулиці Заньковецької на ділянці дороги від вулиці Університетської до площі Філармонії повністю обмежать рух транспортних засобів.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО