#громадськемісце У Чернівецькому перинатальному центрі виходили трійню, яка з’явилася на світ передчасно #чернівці #chernivtsi

У Чернівецькому перинатальному центрі виходили трійню, яка з’явилася на світ передчасно

Медики Чернівецького перинатального центру виходили трійню, яка з’явилася на світ передчасно. Діти народилися на 32 тижні вагітності.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила заступниця генерального директора із загальних питань і комунікацій перинатального центру Любов Годнюк, пише С4.

Зазначається, що 25 березня на світ передчасно з’явилися троє хлопчиків:

  • 1 хлопчик — Давид із вагою 1850 г.
  • 2 хлопчик — Артем із вагою 1970 г.
  • 3 хлопчик — Роман із вагою 1420 г.

Наразі щаслива родина готується до виписки. 25 квітня хлопчикам виповнилося 32 дні. Вдома на них чекають три сестри.

«За такими сповненими усмішок і щастя фотознімками стоїть титанічна робота близько сотні медичних працівників, які зберігали вагітність, які провели складну операцію, які рятували і виходжували дітей, лікували й доглядали матусю Уляну», — йдеться в дописі.

Читайте також: У НСЗУ пояснили, де можна зробити планову операцію безкоштовно.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО