#громадськемісце Парламент звільнив Миколу Сольського з посади Міністра аграрної політики #чернівці #chernivtsi

Парламент звільнив Миколу Сольського з посади Міністра аграрної політики

Верховна Рада України підтримала звільнення Миколи Сольського з посади Міністра аграрної політики. «За» відповідне рішення проголосували 273 депутати.

Про це пише С4 з посиланням на нардепа Ярослава Железняка.

На посаду Міністра аграрної політики та продовольства Сольського призначили у березні 2022 року.

25 квітня 2024 року Сольський подав у відставку. Це сталося після того, як НАБУ і САП вручило йому підозру у спробі незаконного заволодіння державною землею на 291 млн грн.

Нагадаємо, під час засідання 9 травня Верховна Рада України також відправила у відставку Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова.

Слідкуйте за нами у Telegram 

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО