#громадськемісце 5 смачних алкогольних напоїв для дівич-вечора #чернівці #chernivtsi

5 смачних алкогольних напоїв для дівич вечора

Дівочий вечір, який традиційно проводили лише перед весіллям або на гаданнях, зараз став більш буденною традицією. Дівчата зустрічаються, щоб відпочити душею та тілом, і їм допомагають смачні напої та закуски. Пропонуємо декілька цікавих рецептів для організації вечора. 

Чим варто запастися

У рамках підготовки бажано заморозити кубики льоду, адже їх для коктейлів знадобиться багато. Дроблений лід легко приготувати самостійно: скласти кубики в пакет та розбити дерев’яним молотком, після чого швидко пересипати в підготовану миску та поставити в морозильник. Також варто заздалегідь придбати шампанське Asti в маркеті алкогольних штук, щоб мати достатній запас. У пригоді стануть коктейльна ложечка, келихи різних форм і фрукти для прикрашання напоїв. До коктейлів підійдуть легкі закуски, як шоколад, канапе, десерти. Але можна влаштувати й більш суттєвий перекус, якщо гості будуть після роботи. Тоді будуть доречними сирна тарілка, фондю, закусочні шпажки або тарталетки.

Рецепти коктейлів для дівич-вечора

Тут зібрано напої на основі шампанського асті, яке можна замінити будь-яким іншим ігристим. Проте його яскравий літній смак ідеально підійде для створення композиції, тому краще підібрати оригінальну пляшку в Маудау. На вибір представлено наступні рецепти:

  1. Мімоза. Один із найвідоміших у світі коктейлів. Для нього роблять цукровий обідок на склянці, спочатку вмочивши краї в апельсиновий лікер, потім — у цукор. До переліку компонентів входять: 150 мл шампанського, 10 мл апельсинового лікеру та цедра для декору.
  2. Белліні. Традиційний італійський напій назвали на честь художника Джованні Белліні, адже він має характерний для його картин колір. Персик потрібно подрібнити в блендері з чайною ложкою цукру, а потім змішати 50 мл пюре зі 100 мл охолодженого шампанського. Можна прикрасити келих шматочком фрукта.
  3. Шампань Айс. Це водночас напій і солодка закуска, адже для приготування змішують кілька листочків м’яти, слайси однієї полуниці та 100 г пломбіру. Лише потім доливають 50 мл ігристого вина, щоб отримати окремі шари.
  4. Мартіні рояль. Спочатку наповнюють келих льодом у кубиках, потім доливають 75 мл шампанського та таку ж кількість білого вермуту, вичавлюють сік четвертини лимона. Прикрасити келих рекомендують листочком м’яти та скибкою лимона.
  5. Чорне та біле. Рідкісний рецепт, які зовні нагадує лікер «Шеріданс». У келих додають 30 мл кавового лікеру, а потім обережно доливають 120 мл шампанського, щоб шари змішались. Насамкінець на дно кидають декілька зерен кави, щоб зміцнити підбадьорливий аромат, але це не обов’язково.

Слабоалкогольні напої додадуть настрою та допоможуть розслабитися, проте не спричинять стану алкогольного сп’яніння. На вечір рекомендують 2–3 келихи, аби не перевищити норму.

***

Даний матеріал призначений для осіб віком від 18 років. Редакція не несе відповідальність за перегляд матеріалу особами до 18 років.

null

ДЖЕРЕЛО