Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Довіз до лікарні і зник: у Сторожинці судитимуть водія, який наїхав на пішохода – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Довіз до лікарні і зник: у Сторожинці судитимуть водія, який наїхав на пішохода #чернівці #chernivtsi

Пішоход потрапив до лікарні у вкрай важкому стані

Жителю Сторожинця повідомлено підохру за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Крім того, чоловіка підозрюють у незаконному придбанні та зберіганні бойових припасів.

Водій збив пішохода та довіз його до лікарні.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

“За даними слідства, наприкінці лютого цього року, у місті Сторожинець Чернівецького району 40-річний місцевий житель, керуючи транспортним засобом марки «Volkswagen Passat В3», порушив правила безпеки дорожнього руху та здійснив наїзд на 54-річного пішохода, який рухався попереду в попутному напрямку проїзної частини дороги.

Після вчинення ДТП підозрюваний доставив потерпілого у важкому стані до медичного закладу, – йдеться у повідомленні. 

Проте потерпілого не вдалося врятувати.

“Врятувати чоловіка не вдалося, а водій залишив свій автомобіль на території лікарні та декілька днів переховувався. До правоохоронців прийшов сам”, – поінформували у прокуратурі.

Крім того, під час обшуку його помешкання було  виявлено та вилучено  боєприпаси до вогнепальної зброї, які він зберігав без передбаченого законом дозволу.

ДЖЕРЕЛО