#громадськемісце На Буковині триває підготовка громадян до національного спротиву – фото #чернівці #chernivtsi

На Буковині триває підготовка громадян до національного спротиву фото

107 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ провела чергові заняття з навчальними групами з базової підготовки громадян України до національного спротиву.

Про це повідомляють на фб-сторінці бригади, пише molbuk.ua

Зазначають, що методика проведення занять постійно удосконалюється, теми збагачуються новою інформацією від досвідчених інструкторів.

“На сьогоднішньому занятті найкорисніше, на мою думку, це інформація про мінну безпеку. На другому місці – використання різних видів дронів. Ну і звісно спорядження, тактична підготовка – получити такий досвід – це для мене вперше“, – каже 43-річна вчителька хімії та фізичної культури Світлана Володимирівна.

“З сьогоднішнього дня мені було цікаво все. Абсолютно все! Найбільше мені сподобалось тактичне пересування та поводження зі зброєю. Мені, як вчителю, це було дуже потрібно. Особливо цінно, коли це показували хлопці “звідти“, які це все пройшли, які це відчули“, – ділиться 39-річний вчитель Роман.

“Мені найбільше сподобалась інформація про дрони. Ця тема мене дуже сильно зацікавила і сподобалась. Все було наглядно та зрозуміло“, – додає Тетяна.

Раніше повідомлялося, що військовослужбовці 107 окремої бригади ТрО спільно з Чернівецькою ОВА та районними військовими адміністраціями проводять підготовку населення до національного супротиву.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 10:20

Коментарів 0 Переглядів 98

ДЖЕРЕЛО