#громадськемісце Не відмовилися від капремонту на вулиці М. Заньковецької: депутати Чернівецької міськради не захотіли розглядати петицію #чернівці #chernivtsi

Не відмовилися від капремонту на вулиці М

Чернівецька міська рада відмовилася розглядати петицію про скасування капітального ремонту вулиці М. Заньковецької, який запланований цього року.

Про це повідомила у фейсбуці депутатка міської ради Яна Брус.

На капітальний ремонт вулиці М. Заньковецької виділять 48 мільйонів гривень.

У січні було зареєстровано петицію щодо відмови від капітального ремонту вулиці М.Заньковецької. За три дні за неї проголосувала необхідна кількість людей – 250 чернівчан.

Депутатка міської ради Яна Брус запропонувала відкласти капітальний ремонт вулиці, а гроші спрямовувати на допомогу ЗСУ.

“Ми вже не можемо розірвати договір, але можемо укласти додаткову угоду, щоб підрядник приступив до виконання робіт після закінчення воєнного стану”, – сказала Яна Брус.

Депутати міськради не підтримали петицію про скасування тендеру на ремонт Заньковецької. За це питання голосували чотири рази, але голосів для розгляду не вистачило.

Тендер на визначення виконавця робіт на вулиці Заньковецької провели. Єдиним учасником торгів стало тернопільське підприємство “Техно-буд-центр”. Фірма готова ремонтувати вулицю за майже 48 мільйонів гривень.

З 29 березня заплановане повне перекриття вулиці М. Заньковецької.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 11:10

Коментарів 0 Переглядів 150

ДЖЕРЕЛО