Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Створює екоіграшки: підприємець із Буковини розширив власний бізнес за допомогою гранту – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Створює екоіграшки: підприємець із Буковини розширив власний бізнес за допомогою гранту #чернівці #chernivtsi

Створює екоіграшки: підприємець із Буковини розширив власний бізнес за допомогою гранту

Підприємець з Буковини Олексій Турецький для розвитку бізнесу вирішив скористатися грантовою програмою Власна справа. За кошти гранту чоловік придбав сучасні верстати, а також розширив асортимент товарів. Також за умовами програми він працевлаштував двох людей.

Про це повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості.

Олексій Турецький має значний досвід з виготовлення дерев’яних екологічних іграшок для дітей під брендом ЛисВуд. Він працює з деревиною різних порід вже 13 років.

Наша продукція – екологічно чиста, якісна та доступна за ціною. Всі моделі розроблені особисто нашою командою, – розповідає підприємець.

Чоловік прагне, щоб створеними на Буковині екоіграшками могли гратися діти і в Україні, і за кордоном, тому працює над виходом на нові ринки збуту.

Прийом заявок за програмами Власна справа і Грант для ветеранів та їх подружжя – продовжується.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 10:00

Коментарів 0 Переглядів 22

ДЖЕРЕЛО