Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Військовослужбовицю з Чернівців у лікарні відвідала художниця Соня Морозюк – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Військовослужбовицю з Чернівців у лікарні відвідала художниця Соня Морозюк #чернівці #chernivtsi

Військовослужбовицю з Чернівців у лікарні відвідала художниця Соня Морозюк

Скрин зі сторіз Галини Жук

Військовослужбовицю з Чернівців Галину Жук, яка зараз перебуває у медичному закладі на лікуванні, відвідала художниця із Харкова Соня Морозюк.

Про це Галина Жук повідомила у сторіз на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

“День тобі приносить іноді такі чудові подарунки, на які ти навіть не сподівався. У мене сьогодні – прекрасна Соня Морозюк, вона митець, малює картини з сенсами, вона завжди креативна, усміхнена, позитивна”, – розповіла Галина Жук.

Сама мисткиня на відео похвалилася тату на своїй руці.

“Це записка від моєї мами. Тут написано: “Усе починається, коли починається. Беруть участь ті, хто беруть участь. Відбувається те, що відбувається, і закінчується тоді, коли закінчується”, – процитувала Соня Морозюк.

Вона розповіла, що разом із Галиною Жук вони задумали проєкт на підтримку ЗСУ:

“Ми з вами задумали зробити дещо класне. Що саме – поки сюрприз”, – зазначила художниця.

“У нас буде благочинна колаборація для того, щоби мститися москалям”, – додала Галина Жук.

Як відомо, чернівчанка Галина Жук уже понад два роки – у ЗСУ. З березня 2022 року вона служила у відділенні зв’язку взводу управління мінометної батареї одного з батальйонів 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Займалася фінансовим обліком військово-технічного майна, паливно-мастильних матеріалів.

З червня 2023 року служить на посаді заступника начальника польового вузла зв’язку з морально-психологічного забезпечення окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Зараз, як повідомляла сама військовослужбовиця, вона перебуває у медзакладі, відновлюється після травми. У своїх сторіз вона також показала величезний синець на руці.

Днями пані Галину також відвідали представники обласної влади.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 13:59

Коментарів 0 Переглядів 153

ДЖЕРЕЛО