Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Офіційно: новим командувачем ОК “Захід” став колишній чернівецький воєнком Володимир Шведюк – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Офіційно: новим командувачем ОК “Захід” став колишній чернівецький воєнком Володимир Шведюк #чернівці #chernivtsi

Шведюк родом з Вінниччини, у 2016 році він очолював Чернівецький обласний військовий комісаріат Новим командувачем військ оперативного командування “Захід” призначили бригадного генерала Володимира Шведюка.
Про це повідомив сам Шведюк на сторінці ОК “Захід” у Facebook:

“Шановні офіцери, сержанти, солдати! Відсьогодні, маю за честь очолити, без перебільшень, одне із найпотужніших військових з’єднань Збройних сил України”.


Він назвав це призначення “великою честю і привілеєм” та подякував командуванню за довіру.

Бригадний генерал зазначив, що він прагне, аби коперативне командування “Захід” стало зразком військової досконалості та тактичної майстерності.

“Разом ми зміцнимо нашу обороноздатність і продемонструємо непохитну відданість захисту нашої країни. Нам немає іншого вибору, як перемогти. І ми це зробимо”, – написав Швеюк.

Раніше нардеп Олексій Гончаренко повідомляв, що в Силах оборони звільнили командувача ОК “Південь” Андрія Ковальчука та командувача ОК “Захід” Сергія Литвинова.

“Командувачем ОК “Захід” призначено бригадного генерала Шведюка Володимира. Раніше він служив в силах ТРО”, — додав Гончаренко.

Він тоді зазначив, що це не останні зміни.

ДЖЕРЕЛО