#громадськемісце На Буковині поліціянти встановлюють обставини наїзду на 6-річну дівчинку #чернівці #chernivtsi

Подія трапилась сьогодні, 29 квітня, у селі Великий Кучурів. У результаті наїзду транспортного засобу 6-річна буковинка отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги. За цим фактом поліціянти розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для з’ясування всіх обставин на місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (Глибока) ЧРУП.

Попередньо правоохоронці встановили, що 47-річна водійка автомобіля «Kia Sportage» наїхала на малолітню дівчинку. У результаті наїзду дитина отримала травми. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

На зображенні може бути: освітлення, пральня самообслуговування та текст

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

ДЖЕРЕЛО