#громадськемісце На Буковині викрили жінку, яка намагалася в термосумці перевезти до Румунії контрабанду #чернівці #chernivtsi

На Буковині викрили жінку, яка намагалася в термосумці перевезти до Румунії контрабанду

На пункті пропуску «Порубне» прикордонники викрили жінку, яка намагалася перевезти через кордон контрабанду. Порушниця заховала цигарки в термосумку.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

Зазначається, що під час огляду транспортного засобу охоронці кордону спільно зі співробітниками митниці виявили в багажі громадянки України, яка їхала до Румунії, прихований тютюн.

«Для збереження якості цигарок жінка дбайливо розмістила товар у трьох термосумках та замаскувала їх зверху харчовими продуктами», — йдеться в дописі прикордонного загону.

Загалом правоохоронці вилучили в жінки 334 пачки цигарок з акцизними марками України. За попередньою оцінкою, їхня вартість складає майже 30 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали, що прикордонники в Чернівецькій області виявили вкрадену в ЄС автівку.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО