#громадськемісце Подарували одяг, взуття та іграшки: на Буковині поліцейські допомагають малозабезпеченим сім’ям – фото #чернівці #chernivtsi

Подарували одяг, взуття та іграшки: на Буковині поліцейські допомагають малозабезпеченим сім'ям фото

Буковинські поліцейські та меценати привезли сюрпризи неповнолітнім, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

26 березня буковинські поліцейські разом з благодійниками передали сімом сім’ям пакунки із речами першої необхідності. Діти віком від одного до сімнадцяти років отримали взуття, одяг, продукти харчування, солодощі, іграшки та засоби особистої гігієни.

Про потреби дітей поліцейські дізналися від представників ТГ і відразу відреагували на їхнє прохання.

– Чужих дітей не буває! Маленькі буковинці та підлітки повинні відчувати себе у безпеці та розраховувати на підтримку поліцейських. Для цього співробітники ГУНП в Чернівецькій області сприятимуть будь-яким ініціативам територіальних громад щодо забезпечення необхідним вразливі категорії населення. Ми разом з партнерами намагаємося миттєво реагувати на запити та виклики людей, які потребують соціального захисту. Заручившись підтримкою громадських організацій “Справа Кольпінга в Україні“ та з безпеки дорожнього руху і громадського порядку на Буковині, протягом кількох днів нам вдалося знайти все необхідне для родин, які проживають на Буковині. Нам приємно, що ми адресно передали дітям зібрану допомогу, – сказав начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області підполковник поліції Володимир Шепенюк.

Діти подякували поліцейським за отримані подарунки, правоохоронці ж у свою чергу пообіцяли незабаром навідатися до них із новими сюрпризами.

Координація зусиль поліцейських із волонтерськими та благодійними організаціями триває. Правоохоронці і надалі реагуватимуть на прохання людей, які потребують сторонньої допомоги.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 13:20

Коментарів 0 Переглядів 195

ДЖЕРЕЛО